80.Yıl Nuh Çimento Anadolu Lisesi

Esenyalı Mah. Necmettin Erbakan Cad. No28 34903 Pendik/İSTANBUL
Vizyon
Uluslararası standartlarda, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Bizler; Tüm öğrencilerin, en üst seviyede öğrenmelerini sağlamak, bilgi ve becerilerini arttırmak, onlara yüksek öğrenim için gerekli bilgi akışını sağlamak ve bilgi kazanma metotlarını öğretmek, onları toplumun gelenek, görenek, örf ve adetlerini kabullenmiş, saygılı, kendine güvenen, kişilik sahibi ve çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donanmış bir şekilde hayata hazırlamak için, varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :1980
ingilizce,Almanca
Ulaşım
Kadıköy tarafından 130A, 130, 133T, Kartal´dan Özel Halk Otobüsleri,Gebze-Harem Minübüsleri, Pendik´ten Esenyalı, Tuzla, Aydınlı Minübüsleri, Gebze tarafından Gebze-Harem Minübüsleri, Topkapı-Cevizlibağ Otobüsleri, Tuzla-Esenler Otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilir. Bu araçlara binildiğinde Esenyalı durağında inilmesi gerekmektedir.
Rüya Servis Grubu ile çalışmaktadır.
Pendik merkeze uzaklığı 8 km´dir.
Sportif Etkinlikler
Okul voleybol,basketbol,futbol takımları Okçuluk takımı scrabble takımı satranç takımı Okul müzik grubu
Tübitak proje kulübü Matematik takımı Proje Tasarım Atölyesi