Kişisel Verilerin Korunması ve Bilgi Güvenliği

80. Yıl Nuh Çimento Anadolu Lisesi Kişisel Bilgi Güvenliği Semineri

Nuh Çimento Anadolu Lisesi, öğrencilerin dijital dünyada güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamak amacıyla kişisel bilgi güvenliği semineri düzenledi.

Seminerde, öğrencilere internetin sunduğu olanakların yanı sıra beraberinde getirdiği tehlikeler de ele alındı. Kişisel bilgi güvenliği konusunda farkındalığı artırmak için, güvenli şifre oluşturma, kimlik avı saldırılarını tanıma, sosyal medyada gizlilik ayarlarına dikkat etme gibi konular ele alındı.

Nuh Çimento Anadolu Lisesi'nin bu önemli adımı, gençlerin dijital dünyada bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini sağlamaya yönelik bir taahhüdü temsil ediyor. Seminer, öğrencilere sadece akademik başarılarının ötesinde, kişisel bilgi güvenliği konusunda da bilinçli olmaları gerektiği mesajını verdi.

Bu seminer, Nuh Çimento Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinin dijital güvenlik konusunda bilinçlenmesine ve bilgi güvenliği kültürünün okul ortamında yaygınlaşmasına katkı sağlayacak. Katılımcılar, seminer sonrasında internet kullanımı konusunda daha bilinçli ve dikkatli olma konusunda motive oldular.

Nuh Çimento Anadolu Lisesi, gelecekte de öğrencilerinin dijital güvenliğini sağlamak için benzer etkinlikler ve eğitimler düzenlemeye devam edeceğini taahhüt ediyor.

17-04-202417-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 13:37 - Görüntülenme: 34